14 лютого 2015

Новини
17:53
Україна отримала від Британії бронетранспортери - ЗМІ
Як зазначає видання, до кінця року повинні надійти ще 55 бронетранспортерів, проте британське міністерство ці цифри не підтверджує.
17:18
Питання поставки зброї Україні не закрите - глава МЗС Польщі
"Президент Обама дуже чітко сказав - питання (постачання) зброї повернеться, якщо конфлікт не вирішиться так, як би ми того хотіли, так як було вирішено в Мінську", -відзначив він.
16:21
Захід спотворює зміст мінських угод - МЗС РФ
"Серйозну тривогу викликає те, що офіційні представники української сторони в особі Міністра закордонних справ України П. А. Клімкіна, а також деяких західних держав, зокрема США, по суті, солідаризувалися з думкою радикальних націоналістів у Верховній Раді і стали спотворювати зміст Мінських домовленостей", - підкреслюється в заяві.
15:50
До дня Валентина в Італії запропонували легалізувати будинки розпусти
Проект закону передбачає фактично перегляд ініціативи сенаторки-соціалістки Ліни Мерлін, згідно з якою в Італії в 1956 році було зачинено всі будинки розпусти.
14:28
Порошенко до перемир'я поговорить з Меркель та Обамою
За словами Порошенка, о 17.00 він буде спілкуватися по телефону з Меркель, а о 19.00 - з Обамою.
13:52
ЄСПЛ відмовив у термінових заходах через голодування Надії Савченко
В ЄСПЛ вирішили, що ситуація не має виключного характеру, який потребував би ухвалення Судом з прав людини проміжного рішення. "Вирішивши не запроваджувати відносно Савченко виключні проміжні заходи, Суд водночас запросив її припинити голодування", - повідомили в прес-службі.
13:05
Протистояння між РФ і Заходом може тривати ще довго - МЗС Фінляндії
"Відносини між Росією і Заходом зараз характеризується недовірою і перспективи співробітництва погіршилися. І хоч Фінляндія сподівається на поліпшення відносин, існуюча проблемна ситуація може продовжуватися тривалий час", - зазначає МЗС Фінляндії.
11:38
Винищувачі НАТО перехопили російський Іл-38 над Балтикою
"Винищувачі Typhoon, що належать до повітряної поліції НАТО, 13 лютого піднялись на перехоплення над Балтійським морем в нейтральній зоні неподалік від кордону Латвії літака Іл-38, що належить збройним силам РФ", - йдеться у повідомленні.
11:13
Главу МЗС Фінляндії оштрафували за перевищення швидкості
Обмеження швидкості на ділянці було 40 кілометрів на годину, Туоміоя рухався на дев'ять кілометрів на годину швидше. За даними прокуратури, міністр не противився виписці штрафу.
10:23
Путін продовжує грати. РФ хоче зайняти якомога більше території- Дещиця
"Ми боїмося, що Росія може захотіти зайняти якомога більше території. Наші військові обороняють свої позиції. А Москва пояснює, що сепаратистам потрібен час, щоб відвести озброєння", - сказав він.
10:05
Лідери "Великої сімки" обіцяють покарати тих, хто порушить мінську угоду
09:44
Порошенко поїде на інавгурацію президента Хорватії
Аналітики вважають, що причина прибуття на церемонію українського президента у тому, що він бажає тримати на виду Україну і демонструвати спільність із Заходом.