15 липня 2018

Новини
19:44
Мер Парижа нагадала про Сенцова перед фіналом ЧС-2018
Мер Парижа Анн Ідальго сьогодні згадала про українського режисера Олега Сенцова, якого в Росії засудили до 20 років колонії суворого режиму.
17:48
фотоМакрон і Путін зустрілися перед фіналом ЧС-2018
Зустріч Макрона і Путіна відбулася за кілька годин до фіналу чемпіонату світу з футболу-2018.
17:05
Президент Австрії критикує пропозиції уряду щодо надання притулку
Президент Австрії Александр ван дер Беллен розкритикував пропозиції уряду, який хоче зробити неможливим подачу заявки на отримання притулку на європейській території.
16:22
У Кабулі теракт біля будівлі міністерства: 6 загиблих
Вибух стався біля воріт міністерства у неділю близько 16.30 за місцевим часом. У момент вибуху працівники якраз залишали будівлю після робочого дня.
15:41
фотоУ Гельсінкі 1500 людей вийшли на протести через саміт Трампа і Путіна
15:03
Франція обмежила доступ до гори Монблан через небезпеку
Через велику кількість бажаючих та ризики для безпеки альпіністи не будуть допущені до популярного піку "Королівський шлях" наступні вісім днів.
14:23
Поліція Британії зібрала понад 400 речових доказів під час розслідування отруєння в Еймсбері
Британські слідчі зібрали близько 400 речових доказів у рамках розслідування отруєння двох людей в Еймсбері, нервово-паралітичною речовиною "Новічок".
14:01
Прем’єр Британії: Трамп порадив мені подати до суду на ЄС
У п'ятницю на спільній прес-конференції президент США розповів, що дав пораду британській прем’єрці, але вона вважає її надто "жорстокою".
12:49
відеоУ Польщі найвідоміші актори прочитали оповідання Сенцова
Перше відео, в якому актори читають оповідання "Собака", було опубліковано у Facebook 10 липня, друге відео із оповіданням "Бабуся" опублікували 13 липня – у день народження Сенцова.
12:25
Макрон і Путін обговорять Україну перед фіналом ЧС-2018 - ЗМІ
Макрон приїде сьогодні до Москви на фінальний матч чемпіонату світу з футболу-2018, в якому Франції гратиме з Хорватією.
12:04
Глава МЗС Німеччини застеріг Трампа від односторонніх угод з Путіним
Міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас застеріг президента США Дональда Трампа від таких домовленостей з Владіміром Путіним заради яких довелося б жертвувати інтересами західних партнерів.
11:17
фотоУ Барселоні 110 тисяч людей вимагали звільнення лідерів Каталонії
Протести почалися після того, як дев'ятьох каталонських лідерів, яких утримували під вартою поблизу Мадрида, перевели у в'язниці в Каталонії. Протестувальники вимагали від іспанської влади їхнього звільнення.
10:57
відеоТрамп грає в гольф у Шотландії перед самітом з Путіним
У бейсболці з написом "США" під час гри у гольф Трамп махав десятками демонстрантів, котрі кричали "Ні Трамп!" всього в декількох десятках метрів від пляжу поруч із гольф-клубом Turnberry.
10:32
Прем'єр Британії попередила, що Brexit взагалі може не бути
Тереза Мей підкреслила, що Британія залишить Єдиний ринок та Митний союз ЄС, вийде зі Спільної сільськогосподарської політики та політики рибальства.
10:07
У Польщі загинув український заробітчанин
Трагедія сталася в суботу пообідні. Обставини трагічної події досліджує поліція, прокуратура та польська Державна інспекція праці.