16 вересня 2018

Новини
17:36
фотоПарад ЛГБТ у Сербії відвідали прем’єр і мер столиці
Православні і ультраправі влаштували протест проти акції за права людини.
17:15
ЗМІ: Петрову і Боширову допомогли медик "доктор Новічок" і четверта особа
Британські спецслужби розшукують, крім Александра Петрова і Руслана Боширова, ще й інших росіян, підозрюваних у причетності до хіматаки в Солсбері.
16:32
фотоУ Берліні рятують тяжко отруєного антипутінського активіста
Російський активіст групи Pussy Riot втратив зір, слух і здатність ходити у зв'язку з ймовірним отруєнням минулого тижня.
16:03
документУкраїна оголосила персоною нон грата радника Джеремі Корбіна
Україна оголосила персоною нон грата британського політика Ендрю Мюррея, який є одним з головних радників лідера опозиційної Лейбористської партії Джеремі Корбіна.
15:40
відеоУ центрі Брюсселя сталася стрілянина, є постраждалі
У перестрілці брали участь 5-6 осіб, заявили в поліції.
15:02
ЗМІ: Петров і Боширов перед замахом спали з повією, а інтерв'ю - кара за провал операції
Телеінтерв'ю російському пропагандистському каналу RT співробітників ГРУ РФ Руслана Боширова і Алєксандра Пєтрова, підозрюваних в отруєнні колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері, стало покаранням за провал замаху і залишені "сліди".
14:27
Люксембурзький міністр вилаявся після слів віце-прем'єра Італії про мігрантів
"Італійці приїжджали як мігранти і працювали в Люксембурзі, щоб у вас в Італії були гроші платити за своїх дітей", - відрізав Ассельборн.
13:45
МВС Британії: відповідь Москві за хіматаку буде потужною після Brexit
Поки Британія залишається членом ЄС, вона має досягти домовленості з усіма державами-членами, оскільки санкції запроваджуються на рівні блоку.
13:04
До парламенту Грузії внесли проект легалізації конопель
Конституційний суд Грузії ухвалив рішення про скасування адміністративної відповідальності за вживання та зберігання конопель без мети продажу. У своєму рішенні суд зазначив, що споживання конопель представляє дію, захищену правом на вільний розвиток особистості.
12:11
"Ви це серйозно?" Лавров виключив можливість поступок для повернення РФ в ПАРЄ
Керівник німецької делегації в ПАРЄ Андреас Нік запитав, який внесок готова зробити РФ, щоб повернутись на засідання Асамблеї. На це Лавров відповів: "Ви серйозно?", що викликало сміх у залі.
11:27
США: РФ пішла на агресію у Азовському морі
У Державній прикордонній службі України кажуть, що українська сторона є заручником ситуації з 2004 року, а саме через Угоду про співробітництво між Києвом та Москвою в Азовському морі і Керченській протоці.
11:03
ЗМІ: Трамп через конфлікт хоче звільнити главу Пентагону
Президент США Дональд Трамп розглядає можливість звільнення глави Пентагону Джеймса Меттіса через розбіжності після проміжних виборів у Конгрес у листопаді.
10:27
Польща у ПАРЄ вимагатиме від РФ повернути уламки літака Качинського
7 вересня 2018 року польські слідчі завершили огляд уламків Ту-154М у Смоленську, на якому у квітні 2010 року розбився президент Польщі Лех Качинський.
10:26
Хіматака в Британії: у паспортних документах росіян однакові позначки - ЗМІ
Документи Руслана Боширова, якого Британія підозрює в отруєнні Сергія Скрипаля та його доньки Юлії, мають такі ж позначки зі штампом "Інформацію не надавати", як і в іншого підозрюваного Олександра Петрова.
10:15
Президент Фінляндії: Путін ясно дав зрозуміти, коли фіни стануть для росіян ворогами
Президент каже: зустрічаючись з російським колегою Путіним, треба бути вкрай обережним.