23 листопада 2014

Новини
22:26
Деяка наша допомога Україні не для публічного обговорення - Грибаускайте
"Деякі деталі не для широкого обговорення. Не все, але деяка допомога, яку ми здійснюємо вже сьогодні, не для публічного обговорення", - зауважила вона.
19:47
Поблизу кордону Латвії помічено російський підводний човен
"Вчора у виключній економічній зоні Латвії, на відстані 27 морських миль (50 кілометрів) від морського кордону збройні сили ідентифікували підводний човен ВМФ Росії класу "Кіло", - повідомляє сторінка збройних сил Латвії в соціальній мережі у неділю.
19:09
Заступник генсека НАТО: каратимемо Росію, доки вона порушує правила
"Доки Росія порушує міжнародне право, доки вона намагається зруйнувати світовий порядок, Захід має збільшувати ціну (яку платить РФ)", - зазначив він.
17:34
Прем'єру Угорщини влаштували холодний прийом в Литві - ЗМІ
Під час участі в урочистому шикуванні і параді з нагоди річниці відновлення Литовської армії у Вільнюсі глава угорського уряду стояв в стороні від литовських політиків. Також, згідно з інформацією, ні президент Литви Даля Грибаускайте, ні прем´єр-міністр Альгірдас Бюткявічюс з Орбаном не спілкувалися.
16:06
Глава МЗС Німеччини: Україна не буде членом НАТО
Глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр не бачить Україну членом НАТО в майбутньому. "Я повторю те, що я сказав декілька місяців тому: я бачу партнерські відносини між Україною та НАТО, проте не членство", - наголосив він в коментарі німецькому виданню Spiegel.
15:47
На авіарейсі в Швецію, де пасажирів не годували, помер чоловік
"Дорога додому була поганою. Протягом останніх восьми годин перельоту пасажирів не обслуговували, всі на борту дуже хотіли пити та їсти... Незадовго до загибелі того чоловіка інша жінка втратила свідомість", - повідомляє видання.
14:58
Опозиція в Польщі готує вуличні та судові протести через нечесні вибори
"Ми вважаємо результати ненадійними та помилковими, просто щоб не використовувати слово "сфальшованими", - зазначив лідер найбільшої у Польщі опозиційної партії "Право і справедливість" (PiS) Ярослав Качинський.
13:37
РФ дала французьким націоналістам 9 мільйонів євро. Зароблених в Україні?
13:28
фотоПольський автобус розбився в Німеччині, 30 поранених
Причини аварії не уточнюються. Відомо, що в автобусі перебували 66 людей, включаючи водіїв. 30 з них отримали травми, 11 – серйозні травми. Стан одного з пасажирів – критичний, повідомляє кореспондент TVN24.
12:19
В Україну їде місія ПАРЄ. Відвідає автомайданівців в Одесі
В Одесі, окрім переговорів з офіційними особами, планується зустріч з представниками промайданівських та антимайданівських організацій.
11:56
Молдова готувала заявку на членство в ЄС минулого року, змістили на 2015 – експерт
"Був чіткий план щодо того, щоби подати заявку. Однак зрештою Брюссель все ж переконав молдавських дипломатів не робити цього доти, доки не підпишуть Угоду про асоціацію між Молдовою та ЄС", - розповів він в коментарі ЄвроПравді.