На авіарейсі в Швецію, де пасажирів не годували, помер чоловік

Неділя, 23 листопада 2014, 15:47

Туристичний авіарейс з Пхукету до столиці Швеції, Стокгольму, завершився трагедією – одна з пасажирок втратила свідомість, інший – помер.

Як повідомляє шведське видання Expressen, чартерний рейс компанії TUIfly Nordic прибув до стокгольмського аеропорту Arlanda в суботу по обіді.

Загиблий – громадянин Швеції, йому було 34 роки. "Смерть настала дві чи три години до посадки літака, коли він ще був далеко від Європи", - повідомив виданню представник аеропортової поліції Андерс Нільсон.

Екіпаж не звертався до наземних служб аєропортов, що були поруч, задля термінової посадки, коли з'ясувалося, що чоловікові стало зле. Однак в авіакомпанії кажуть, що капітан консультувався з медиком через супутниковий зв'язок і той порадив продовжити політ.

Причина смерті наразі не відома, її визначать за підсумками розтину.

Однак пасажири зазначають, що рейс був складним та нервовим через погане обслуговування з боку авіакомпанії, підкреслює шведське видання UNT.

"Дорога додому була поганою. Протягом останніх восьми годин перельоту пасажирів не обслуговували, всі на борту дуже хотіли пити та їсти... Незадовго до загибелі того чоловіка одна жінка втратила свідомість", - цитує видання одного з пасажирів.

Особливе обурення пасажирів – вже постфактум – викликав той факт, що екіпаж не повідомив їм про трагедію, лише "огородивши" те місце, на якому сидів загиблий, ковдрою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: