27 грудня 2014

Новини
14:00
Швеція обійдеться без дострокових виборів
Прем'єр-міністр Швеції Стефан Левен офіційно заявив про скасування дострокових парламентських виборів.
11:31
Пожежа в готелі на польському курорті. 400 осіб евакуйовано
В суботу близько 4.00 в готелі "Бельведер", який знаходиться у польському курортному місті Закопане, спалахнула пожежа, в результаті якої було евакуйовано 400 осіб.
11:10
Німецький експорт може досягти рекордних показників, незважаючи на санкції
Незважаючи на скорочення бізнесу з Росією, за дев'ять місяців цього року Німеччина поставила за кордон товарів значно більше, ніж за аналогічний період минулого року.
10:59
Активістка Femen лишається у в’язниці Ватикану
Активістка групи Femen, українка Яна Жданова лишається у в’язниці Ватикану, де її мають судити за прорушення громадського порядку і образу релігійних почуттів вірян.
10:16
В РФ вважають, що санкції США – на десятиліття, у санкцій ЄС інша доля
Європейські і американські санкції – різні речі, але якщо американські санкції – проблема на десятиліття, то у європейських може бути інша доля.
09:35
Президент Чехії порівняв учасників акцій протесту з неандертальцями
Президент Чехії Мілош Земан наполягає на своїй позиції щодо російсько-українського конфлікту і прав людини, хоч це і викликає протести по всій країні і порівнює протестувальників з неандертальцями.
08:53
Україні варто подати заявку на членство у НАТО - Олександр Чалий
Наступним кроком, який логічно зробити Україні після скасування позаблоковості, має стати запровадження надзвичайного стану на Донбасі і подати заявку на вступ до НАТО, вважає експерт