28 травня 2017

Новини
17:46
У Туреччині з часу перевороту затримано 154 тис. осіб, понад 50 тис. ув'язнено
У Туреччині з часу спроби державного перевороту затримано 154 694 особи, 50 136 осіб ув'язнено за підозрою у зв'язках з рухом Фетхуллаха Гюлена, якого звинувачують в організації спроби перевороту 15 липня.
17:10
США можуть розширити заборону на ноутбуки на міжнародних рейсах
Міністр внутрішньої безпеки США Джон Келлі повідомив, що США розглядають можливість розширення заборони на велику електроніку у ручній поклажі на рейсах, що вилітають із США за кордон.
16:45
Делегація України передала ПА НАТО доповідь про зв'язки РФ з ІДІЛ і ХАМАС
16:31
Глава МЗС Грузії: нам не потрібен ПДЧ НАТО, наша мета - членство в Альянсі
Міністр закордонних справ Грузії Михайло Джанелідзе заявив, що Грузії не потрібен План дій щодо членства в НАТО (ПДЧ), а членство в НАТО.
16:07
Меркель незадоволена переговорами з Трампом щодо клімату на саміті G7
Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що дискусія усіх учасників саміту щодо Паризької кліматичної угоди проходила "вкрай незадовільно".
15:23
Брат манчестерського терориста планував напад на німецького дипломата
Брат манчестерського терориста, 20-річний Хашім Абеді, був членом джихадистського угруповання, яке планувало атаку на автоколону з німецьким дипломатом, спецпосланцем ООН в Лівії Мартіном Коблером.
14:48
ФотоУ Франції вандали осквернили могилу Шарля де Голля
У французькій комуні Коломбе-ле-дез-Егліз вандали осквернили могилу французького генерала та першого президента П'ятої республіки Шарля де Голля.
14:21
Наступ армії Іраку в Мосулі ускладнюється через смертників та снайперів ІДІЛ
Операція урядових військ Іраку зі звільнення останнього оплоту "Ісламської держави" у Мосулі сповільнилася в неділю, 28 травня, через смертників та снайперів ІДІЛ.
13:34
Члени мережі манчестерського терориста можуть досі бути на волі - глава МВС Британії
Члени терористичної мережі манчестерського терориста Салмана Абеді все ще можуть бути на волі.
12:58
ФотоПоліція оприлюднила нові фотографії манчестерського терориста
Поліція Манчестера опублікувала фотографії терориста-смертника Салмана Абеді - кадри з камер відеоспостереження, які зафіксували його у день скоєння теракту в концертному залі "Манчестер-арена".
12:26
British Airways відновлює роботу після комп’ютерного збою
Авіакомпанія British Airways, яка напередодні скасувала всі рейси з аеропортів Хітроу і Гетвік через комп’ютерний збій, планує працювати 28 травня в штатному режимі.
11:49
Радник з нацбезпеки США назвав звичайною справою секретні канали зв'язку з іншими країнами
Радник з національної безпеки США Герберт Макмастер прокоментував повідомлення про те, що зять Дональда Трампа намагався налагодити таємний канал зв’язку з Росією, заявивши, що так зване "прокладання резервних каналів" є звичайною справою.
11:16
У результаті атаки смертника на сході Афганістану загинуло щонайменше 18 осіб
Щонайменше 18 людей загинуло та ще шестеро отримало поранення в результаті нападу смертника у східному районі Афганістану.
11:09
КНДР випробувала нову систему протиповітряної оборони
10:41
Трамп створить оперативний центр для вирішення кризи у справі про зв'язки з РФ - ЗМІ
Президент США Дональд Трамп та його радники, намагаючись стримати зростання кризи, яка пов'язана зі справою про зв'язки з Росією, хочуть здійснити перестановки в команді та створити "оперативний центр".
10:06
У Середземному морі за чотири дні були врятовані 10 000 мігрантів
09:49
США направляють третій авіаносець для стримування КНДР - ЗМІ
США направляють третю за рахунком ударну групу на чолі з авіаносцем "Німіц" (USS Nimitz) в західну частину Тихого океану з метою стримування ракетної та ядерної програм Північної Кореї.