Заступників міністрів з євроінтеграції призначать зі штату міністерств - Семерак

П'ятниця, 30 травня 2014, 15:41

Нова посада в міністерствах зумовлена вірогідним підписанням Україною Угоди про асоціацію, повідомив Семерак.

Введення додаткових посад заступників міністрів з євроінтеграції у всіх Міністерствах буде здійснено в рамках їхньої штатної чисельності, зазначив міністр Кабінету міністрів Остап Семерак в п'ятницю, 30 травня.

"Уряд не збільшуватиме кількість чиновників ... Призначення заступників міністрів з євроінтеграції будуть відбуватися в рамках штатної чисельності працівників міністерств", - наводить слова Семерака Інтерфакс-Україна.

Міністр Кабміну також зазначив, що необхідність введення посади заступника міністра з євроінтеграції була зумовлена підписанням Україною Угоди про асоціацію.

"І в цих рамках ми працюємо з різними європейськими інституціями. Відповідно ми потребуємо швидкого та ефективного руху. Це була рекомендація європейських партнерів, щоб налагодити більш ефективну комунікацію між українськими міністерствами та європейськими комісіями", - сказав міністр.

Напередодні, 27 травня Арсеній Яценюк повідомив, що у кожного міністра в українському уряді з'явиться новий заступник, який займається питанням євроінтеграції. Яценюк також зазначив, що "ключовий центр перебуватиме в Кабінеті міністрів", і цим питанням керуватиме відповідний заступник міністра Кабміну з питань євроінтеграції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: