Екс-глава МВС Польщі спростував свою причетність до нападу на посольство РФ

Понеділок, 18 травня 2015, 13:26

Колишній міністр внутрішніх справ Польщі Бартоломей Сенкевич назвав нісенітницею інформацію про його ймовірну причетність до нападу на посольство РФ у 2013 році.

Про це він сказав в ефірі Radio Zet.

"Мені нічого сказати крім того, що це нісенітниця і сподіваюся, що все виявиться просто непорозумінням" - сказав Сенкевич.

За його словами, він ніколи не сидів на трибуні з головою центробанку Павлом Войтунеком і не розуміє, про що взагалі йдеться.

Нагадаємо, тижневик Do Rzeczy посилався на запис розмови тодішніх віце-прем'єра і міністра інфраструктури Ельжбети Беньковської і глави центробанку Павла Войтунека, в яких висловлюється припущення про те, що поліція за наказом тодішнього міністра внутрішніх справ Бартоломея Сенкевича повинна була підпалити будку перед посольством РФ.

"Це чергова історія з невідомо звідки взятими записами, в яких говориться, що я мало не власноруч спалив будку біля російського посольства. Шкода, що немає інфографіки, як я з кресалом і трутом іду до посольства" - іронізує Сенкевич.

Він заявив, що навіть не хоче коментувати такий абсурд, бо скоро може виявитись, що він "викрадає дітей" чи "працює на російську-українську війну".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: