Порошенко обіцяє кадрові рішення в міграційній службі через невиконання безвізових вимог

Четвер, 4 червня 2015, 08:29

Президент Петро Порошенко обіцяє кадрові зміни в Державній міграційній службі у зв'язку із ситуацією щодо виконання плану щодо запровадження безвізового режиму з країнами Євросоюзу.

Про це Порошенко сказав під час засідання Національної ради реформ, повідомляє сайт глави держави.

"Глава держави підкреслив, що скасування віз залишається безумовним пріоритетом нашого діалогу з ЄС. Президент розкритикував роботу Державної міграційної служби в цьому напрямку та відзначив, що будуть зроблені відповідні кадрові зміни", - йдеться у повідомленні.

Глава держави наголосив, що до 17 серпня мають бути виконані всі технічні завдання, зокрема щодо вдосконалення законодавства із боротьби з корупцією, покращення інтегрованого управління кордоном, забезпечення доступу до баз даних, більш ефективної діяльності Державної прикордонної служби та взаємодії з Інтерполом.

Після цього в Україну приїде остання оціночна місія. За результатами її перевірки у листопаді очікується доповідь про готовність Україні до введення безвізового режиму з ЄС.

"Такий насичений графік створить можливість отримати безвізовий режим в 2016 році. Тому в мене прохання, щоб цей графік чітко дотримувався всіма відомствами", – заявив президент.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.