НАТО оголосив фотоконкурс, приз - участь у військових навчаннях

Вівторок, 22 вересня 2015, 19:08

НАТО оголосив фотоконкурс, переможці якого зможуть взяти участь у висвітленні наймасштабніших за всю історію НАТО військових навчаннях Trident Juncture 2015.

Про це йдеться в оголошенні, розміщеному на сторінці Альянсу у Facebook.

Згідно з умовами конкурсу, учасникам потрібно до 11 жовтня опублікувати на сторінках Trident Juncture 2015 в соцмережах свої фотографії.

Тема фото може бути будь-якою, проте вона світлина повинна демонструвати "рух та дію".

Переможці будуть відібрані на підставі продемонстрованих творчих навичок, якості фото та їх популярності.

Ті, чиї фото будуть визнані найкращими, зможуть побувати за лаштунками навчань Trident Juncture 2015, які проходитимуть з 21 жовтня по 6 листопада на території Італії, Іспанії та Португалії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що  у жовтні та листопаді НАТО проведе найбільші за останнє десятиліття військові навчання Trident Juncture-2015 за участю 36 тисяч військових.

Загалом у навчаннях візьмуть участь 36 тисяч військовослужбовців з 30 країн, в тому числі союзники по НАТО, а також сім країн-партнерів - Австралія, Австрія, Боснія, Фінляндія, колишня Македонія, Швеція та Україна.

Gопередні масштабні навчання НАТО під назвою Strong Resolve пройшли у 2002 році у Норвегії та Польщі за участі 40 тисяч військовослужбовців з 15 країн НАТО та 12 держав-партнерів Альянсу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.