До Литви не впустили російських байкерів із радянською символікою

Неділя, 1 травня 2016, 12:22

30 квітня до Литви не впустили двох російських мотоциклістів, які намагалися потрапити до Литви через Білорусь.

Про це повідомляє литовський портал Delfi, посилаючись на заяву голови відділу по зв'язкам із громадськістю Служби охорони держкордону Гедрюса Мишутиса. За його словами, мотоциклісти 1971 та 1979 років народження не могли вказати мету поїздки в Литву, крім того на одному з мотоциклів була радянська символіка.

"В половині четвертого на Медининкском КПП прикордонники не пропустили двох російських мотоциклістів. Один їхав на мотоциклі Suzuki з російськими номерами, другий на Honda з російськими номерами, обох не впустили, оскільки у них не було документів, що підтверджують мету поїздки, вони не могли вказати мету поїздки", – розповів Мишутис.

"На першому мотоциклі була радянська символіка, це була одна з причин, по якій його не впустили, були різні написи, п'ятикутна зірка", – додав він.

За словами Мишутиса, за попередніми даними, цих байкерів не впустили в Литву і в минулому році в той же час – таке рішення прийняли не тільки литовські, але й польські прикордонники.

Нагадаємо, в кінці квітня минулого року більш ніж 10 російських мотоциклістів, можливо - членів пропутінського клубу "Нічні вовки", не впустили на територію Литви. Тоді їх не пропустила і Польща.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.