Російські бомбардувальники Ту-22М3 втретє за місяць атакували цілі в Сирії

Четвер, 21 липня 2016, 15:39

Російські стратегічні бомбардувальники Ту-22М3 вранці 21 липня завдали чергового удару в Сирії.

Як повідомляє ТАСС з посиланням на інформацію міністерства оборони РФ, бомбардувальники завдали ударів по об’єктам бойовиків ІДІЛ.

"21 липня о 05:00 за московським часом шість дальніх бомбардувальників Ту-22М3 завдали чергового концентрованого удару по нововиявленими розвідкою об'єктам ІДІЛ на схід Пальміри, а також у районах міст Ес-Сухне, Арак, Пов-Тэйбе в провінції Хомс", – йдеться у повідомленні.

Агенція підкреслює, що цей удар став вже третім за останній час, раніше Ту-22М3 атакували об'єкти на території Сирії 12 і 14 липня.

В Міноборони РФ повідомили, що "в результаті удару знищені два пункти управління терористичних формувань, жива сила і військова техніка ІДІЛ в укритті".

Російське оборонне відомство також наголошує на тому, що представники міжнародної коаліції були завчасно повідомлені про час атаки і коридорах польоту бомбардувальників ВКС РФ.

Як відомо, 8 липня в районі Пальміри загинули двоє російських військових льотчиків. Сирійський вертоліт Мі-25, яким вони управляли, був підбитий. Російська сторона заявляє, що вертоліт збили бойовики  ІДІЛ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.