В НАТО заявили про готовність посилити підтримку України в боротьбі з агресією РФ

Четвер, 29 вересня 2016, 19:18

У НАТО вкотре заявили про незмінність позиції щодо підтримки України в її боротьбі з незаконними та агресивними діями Росії та засвідчили готовність до подальшого посилення такої підтримки.

Про це заявив генеральний секретар Парламентської асамблеї НАТО Девід Хоббс під час зустрічі із главою Постійної делегації ВРУ в ПА НАТО Іриною Фріз, повідомляється на Facebook-сторінці Місії України при НАТО. 

Хоббс наголосив на незмінності позиції ПА НАТО щодо підтримки України в її боротьбі з незаконними та агресивними діями Росії та підтримуваних нею бойовиків.

"Засвідчено готовність ПА НАТО до подальшого посилення такої підтримки", - йдеться у повідомленні.

У цьому контексті обговорювалося питання проведення у ближчій перспективі засідання Міжпарламентської Ради Україна-НАТО в одній зі східних областей України.

Крім того, у ході зустрічі було узгоджено графік взаємодії до кінця поточного року, а також формат участі української делегації в Осінній сесії ПА НАТО, що відбудеться в м. Стамбул.

Нагадаємо, представники держав-членів НАТО під час засідання Комісії Україна-НАТО на рівні послів заявили про необхідність продовження санкцій проти Росії до повного виконання нею своїх зобов’язань за Мінськими домовленостями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.