Порошенко прибув до Берліна для переговорів у "нормандському форматі"

Середа, 19 жовтня 2016, 17:59

Президент України Петро Порошенко в середу прибув з робочим візитом до Берліна, де візьме участь у переговорах у "нормандському форматі".

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

 За інформацією прес-служби глави Української держави, перед цими переговорами відбудеться окрема зустріч президента України з президентом Франції Франсуа Олландом і канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Як повідомив напередодні речник німецького уряду Штеффен Зайберт, на зустрічі буде оцінено стан виконання Мінських угод з часу останньої зустрічі лідерів "нормандської четвірки", а також будуть обговорені подальші кроки.

"Президент України, президент Франції та канцлер ФРН домовилися провести 19 жовтня у Берліні зустріч глав держав у Нормандському форматі для спонукання Росії виконати безпекову частину Мінських домовленостей", - повідомляється на сайті президента України.

"З усією визначеністю можна сказати, що дива від завтрашньої зустрічі очікувати не варто. Але говорити необхідно завжди, навіть при істотних розбіжностях в думках", - сказала напередодні канцлер Німеччини щодо зустрічі "нормандської четвірки" в Берліні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: