Лідер проросійської опозиції Сербії закликав вислати з країни українського посла

Четвер, 2 листопада 2017, 19:46

Лідер проросійської опозиційної Сербської радикальної партії Воїслав Шешель закликав уряд оголосити персоною нон грата українського посла Олександра Александровича за образу сербського народу.

Про це повідомляє видання Danas.

"Я ще можу зрозуміти, чому сербський уряд боїться барана -  американського посла Кайла Ската, який має роги, символ сили і важкого озброєння. Але чому Сербія боїться такого г…, як український посол Олександр Александрович?" - дивується Шешель, обіграючи сербську приказку про барана.

"Слід просто швидко вигнати його з території Сербії. Настав час показати іншим послам, що те, як вони поводяться щодо Сербії, не може тривати вічно" - додав він.

Нагадаємо, раніше у четвер в МЗС Сербії виступили з різкою критикою останнього інтерв’ю посла України Олександра Александровича, в якому він сказав, що Росія використовує Сербію для знищення Європи.

У сербському зовнішньополітичному відомстві попросили український уряд вплинути на посла і вказати на неприйнятність його поведінки, а в протилежному випадку – пригрозили застосувати відповідні заходи, передбачені Віденською конвенцією про дипломатичні відносини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.