В РФ відреагували на заяву глави Міноборони Британії про загрозу російської диверсії

П'ятниця, 26 січня 2018, 14:43

Міноборони РФ назвало заяви міністра оборони Великої Британії Гевіна Вільямсона про розробку Росією планів зі знищення життєво важливої британської інфраструктури спробою привернути увагу до власної персони і заробити політичні бали.

Про це заявив офіційний представник Міноборони Росії Ігор Конашенков, передає ТАСС.

"Керівник британського оборонного відомства Гевін Вільямсон в своїй полум'яній боротьбі за грошові знаки військового бюджету, схоже, втратив розуміння меж розумного. Фобії міністра про фотографування Росією електростанцій або вивчення маршрутів британських газопроводів гідні відображення в дитячих коміксах або серіалі "Літаючий цирк Монті Пайтона", - заявив Конашенков.

За його словами, "вся інформація про розташування британських електростанцій або трубопроводів настільки ж секретна , як, наприклад, фотографії і розташування Вестмінстерського абатства або Біг-Бена".

"Якщо подібні заяви є спробою Вільямсона привернути увагу до власної персони, то він далеко не перший в кріслі міністра оборони, хто намагається заробити політичні вісти на залякуванні британців російською загрозою" – сказав Конашенков.

Раніше міністр оборони Великої Британії Гевін Вільямсон заявив, що Росія може завдати удару по британській інфраструктурі і системі енергопостачання, що призведе до "тисяч і тисяч жертв".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.