Під Берліном у лісі з боєприпасами Другої світової спалахнула пожежа

фото
П'ятниця, 27 липня 2018, 10:25

В четвер неподалік від Берліна у федеральній землі Бранденбург спалахнула пожежа в лісі, де були виявлені рештки снарядів часів Другої світової війни.

Про це повідомляє rbb 24.

Причин стверджувати, що пожежу спричинили боєприпаси, наразі немає. Проте правоохоронці заявили, що у четвер на місці боротьби з вогнем було чути невеликі вибухи. Міністр внутрішніх справ Бранденбургу підтвердив, що у лісі були виявлені рештки зброї часів Другої світової війни.

 
 

Через небезпеку підриву пожежники не змогли потрапити всередину епіцентру стихії – вони гасили вогонь на окраїні. У п’ятницю вранці підхід до місця пожежі закритий – екстрені служби перевіряють, чи становлять снаряди небезпеку.

Вночі пожежникам вдалося взяти вогонь під контроль. До 200 вогнеборців боролись зі стихією всю ніч. Завдяки їхнім зусиллям вдалось уникнути евакуації сусіднього населеного пункту Фіхтенвальде із населенням 2800 жителів.

Очікується, що боротьба з пожежею триватиме протягом п’ятниці. Деякі ділянки двох автобанів у цьому районі залишатимуться закритими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: