Сійярто запевняє, що Єврокомісія виправдовує зростання кількості терактів у ЄС

Середа, 5 вересня 2018, 11:24

Нинішня Єврокомісія працює вкрай погано, не дає відповідь на питання тероризму та погіршила відносини із США.

Як передає кореспондент "Європейської правди", таку думку під час 28-го економічного форуму у місті Криниця-Здруй (Польща) висловив глава угорського МЗС Петер Сійярто.

"Дуже скоро пройдуть вибори у Європарламент, і я, як партійний політик, висловлю сподівання, що новий склад Європарламенту та загалом і Єврокомісія будуть зовсім іншими. Адже нинішня Єврокомісія працює погано. Ми бачимо стрімке зростання кількості терактів – 33 за останні роки. А у Єврокомісії нас переконують, що це нормально для метрополії. Ми з цим ніколи не погодимося! Це ненормально, і новий склад Єврокомісії має ключове завдання – боротися із тероризмом", - заявив він.

"Коли ми критикуємо міграційну політику ЄС, нам часто відповідають – згадайте самих угорців, які у 1956-му тікали з країни. Так, угорці тікали до Австрії, але Австрії не було потрібно створювати для них міграційні табори. Вони були законослухняними, поважаючи країну, яка дала їм притулок", - додав він.

Другим завданням нової Єврокомісії, на думку Сійярто, має стати покращення відносин із США. "Відносини із нашим союзником гірші, аніж будь коли. І на це не можна закривати очі. як зараз робить Єврокомісія", - резюмував Сійярто.

Нагадаємо, наступні вибори в Європарламент відбудуться в травні 2019 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: