Голова Єврокомісії потролив прем’єрку Британії незграбним танцем

відео
Понеділок, 8 жовтня 2018, 18:47

Президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер зробив кілька танцювальних рухів перед своїм виступом у понеділок, які дуже нагадували кумедний танець британської прем’єрки Терези Мей.

Минулого тижня очільниця британського уряду вийшла на сцену перед однопартійцями під звуки пісні "Dancing Queen" гурту ABBA. Вона з’явилась, хитаючи стегнами та розмахуючи рукам.

Схоже, прем’єрка сміялась сама над собою, адже раніше "прославилась" скутими танцями під час відвідин табору ООН у Найробі . Мей спробувала наслідувати скаутів, які зустрічали її танцем. Її рухи викликали глузування у ЗМІ.

Готуючись виступити на конференції в Брюсселі, Юнкер не міг розпочати, доки тривала музика. Тому він став помахувати руками та плечима – майже так, як це минулого тижня зробила Тереза Мей.

Танець Юнкера викликав гучний сміх та оплески у залі. Коли музика замовкла, президент Європейської комісії ширико усміхнувся аудиторії.

Речник Юнкера запевнив, що імпровізований танець глави ЄК не спрямований проти жодної людини, і додав, що Юнкер дуже поважає Терезу Мей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.