У Зеленського сподіваються на взаємовигідні відносини з Польщею

Понеділок, 22 квітня 2019, 12:48

У штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського розраховують на конструктивні відносини з Польщею та візит у найближчому майбутньому до цієї країни.

Як повідомляє "Європейська правда", про це сказав політичний консультант "Команди Зеленського" Дмитро Разумков на брифінгу у понеділок, трансляцію якого телеканал "112 Україна".

Таким чином Разумков прокоментував запрошення президента Польщі, яке він висловив в ході нічного привітання Зеленському.

Меркель запросила Зеленського в Берлін і пообіцяла підтримку Україні

"Я, на жаль, не був присутній при розмові президентів, і ми вкрай вдячні за запрошення пана Дуди, але сьогодні говорити про те, коли відбудеться цей візит - поки я не зможу відповісти конкретно на це питання. Я сподіваюся, що це відбудеться в найближчому майбутньому, і наші взаємини з Польщею будуть розвиватися у конструктивному і взаємовигідному напрямку ", - сказав представник штабу Зеленського.

Він також висловив упевненість, що відносини України з країнами Європи будуть і далі поліпшуватися. 

ЄС пообіцяв Зеленському міцну підтримку

"На сьогоднішній момент у України і більшості європейських держав досить теплі дружні партнерські взаємини, і я впевнений, що якщо ця ситуація і буде змінюватися, то тільки в кращу сторону", - зазначив Разумков.

Читайте також: "Достроково легітимний: чому Захід безпрецедентно швидко визнав перемогу Зеленського".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: