Президент Польщі висловив співчуття родинам загиблих у пансіонаті Харкова 

П'ятниця, 22 січня 2021, 10:54

Президент Польщі Анджей Дуда висловив співчуття родинам загиблих у пожежі, що сталася 21 січня у будинку для людей похилого віку у Харкові.

Про це йдеться в оприлюдненому адміністрацією президента Польщі зверненні до Володимира Зеленського, повідомляє "Європейська правда".

"Шановний пане президенте, з великим сумом я дізнався про трагічну пожежу в харківському будинку для літніх людей, в результаті якого загинуло і постраждало так багато людей", - заявив польський президент.

Генсек Ради Європи висловила співчуття у зв'язку з пожежею в Харкові

"Від імені польського народу і від себе особисто хочу висловити співчуття сім'ям загиблих і всім, хто постраждав від цієї трагедії. У ці важкі моменти ми приєднуємося до них в болі і молитві. Можу вас запевнити, що особливо в цей важкий час наші думки з українським народом", - додав Анджей Дуда.

21 січня о 15:03 у місті Харків на вул. Нижня Гиївська, 150Б, у двоповерховому житловому будинку, переобладнаному під будинок для літніх людей, виникла пожежа на другому поверсі. О 16:53 пожежу ліквідували. На місці виявили тіла 15 людей. 

За попередньою інформацією прокуратури, пожежа сталася через необережне поводження з електронагрівальними приладами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.