Прем'єр Польщі підтримав танці фінської колеги: має привід, її країна майже в НАТО

П'ятниця, 19 серпня 2022, 20:26

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький з гумором прокоментував повідомлення про вечірку за участі його фінської колеги Санни Марін.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє RMF24.

Моравецького запитали, чи поділяє він обурення деяких коментаторів поведінкою прем’єр-міністра Фінляндії Санни Марін, яка розважається з молодими інфлюенсерами на приватній вечірці.

Глава польського уряду зізнався, що бачив запис і вважає, що "прем'єр-міністр має причини радіти, тому що Фінляндія практично вступила в НАТО".

"Тож якщо з цієї нагоди прем'єр-міністр Фінляндії хильнула "Фінляндії" трошки більше, що аж пустилася в танок, то в цьому немає нічого страшного, - додав він.

Прем’єр-міністр Моравецький також висловив своє задоволення, що "тут вона нас усіх потішила такою порцією радості".

Нагадаємо, Санні Марін довелося виправдовуватись через вечірку з друзями та запевняти у тому, що вона не вживала наркотики, після того, як відео за її участі потрапили в мережу.

Вона здала тест на наркотики, щоб розвіяти сумніви щодо вживання наркотиків на вечірці, відео з якої з'явилося у ЗМІ.

На оприлюднених відео прем’єр-міністр була на вечірці з кількома фінськими публічними людьми, включаючи депутата Ілмарі Нурмінена та ведучого Тінні Вікстрьома.

На кадрах, що просочилися в мережу, видно, як Марін весело танцює з кількома друзями, а на задньому плані чути, як люди кричать про кокаїн. 

За словами Марін, вечірка відбулась кілька тижнів тому - спочатку у двох приватних квартирах, а потім гуляння продовжились у двох барах. Всього з прем’єр-міністром відпочивали близько 20 осіб, до групи входили її друзі, але також невідомі їй люди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.