Посол США привітала українців з Днем Незалежності, обіцяє підтримку "стільки, скільки необхідно"

Середа, 24 серпня 2022, 11:44

Посол США Бріджит Брінк у відеопривітанні для українців висловила захоплення мужнім опором російській агресії та запевнила, що США продовжуватимуть підтримку України стільки, скільки буде необхідно.

Про це повідомляє "Європейська правда".

Посол відзначила, що українці з початком повномасштабного вторгнення Росії продемонстрували неймовірну єдність та рішучість.

"Хочу висловити глибоку повагу Збройним силам України за їхню надзвичайну хоробрість і силу у боротьбі за майбутнє України. Я приєднуюся до всієї команди посольства у вшануванні тих, хто захищає свої родини, свої домівки, своїх сусідів, свободу України та наші спільні цінності. 

Ми знаємо, що Україна здобуде перевагу. Ми підтримуємо вас зараз і продовжимо підтримувати - у прагненні до суверенної, демократичної, процвітаючої і незалежної України, ідеї, що стала натхненням для багатьох поколінь українців. США будуть підтримувати Україну стільки, скільки буде необхідно. Ми разом з вами. Слава Україні", - підсумовує Бріджит Брінк українською.     

Нагадаємо, посол ЄС Матті Маасікас у своєму привітанні українською мовою наголосив, що Україна та країни Євросоюзу зараз - одна родина.

Посол Британії привітала Україну з Днем незалежності також повністю українською мовою, у вишиванці та з квіткою бавовни.

У Лондоні офіс прем’єра прикрасили соняхами, а оркестр шотландських гвардійців виконав "Стефанію" Kalush Orchestra. Борис Джонсон заявив, що вірить у перемогу України та пообіцяв підтримку Британії стільки, скільки буде потрібно. 

Генсек НАТО у своїй промові процитував Шевченка та наголосив, що Україна "має здобути перевагу - і здобуде її". 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: