У посольство Франції в Москві прислали пакунок з мертвими мишею та павуком - росЗМІ

Понеділок, 12 грудня 2022, 17:51

До французького посольства в Москві надійшла  посилка з мертвими мишею та павуком, в інциденті розбираються поліцейські.

Про це повідомило російське пропагандистське агентство "РИА Новости" з посиланням на джерело, пише "Європейська правда". 

Відправником посилки, що надійшла з тимчасово окупованого Криму, вказаний покійний продюсер П'єтро Нотаріанні, який помер у Римі ще 2006 року. Він був продюсером фільмів "Загибель богів" та "Леопард" Лукіно Вісконті та "Інтерв'ю" Федеріко Фелліні.

Залякування українських дипломатів: закривавлений пакунок надіслали посольству у Греції

У червні до французького посольства в РФ прийшла схожа дивна посилка з Криму, відправлена "Нотаріанні". Всередині були кістки та лист.

Нагадаємо, останніми днями українські дипустанови в різних країнах світу отримують посилки, які трактують як погрози нашим дипломатам.

Після теракту в Іспанії до посольств в Угорщині, Нідерландах, Польщі, Хорватії, Італії, генеральних консульств в Неаполі та Кракові, а також до консульства в Брно надійшли закривавлені пакунки. У пакунках були очі тварин, а самі пакунки були просякнуті рідиною характерного кольору та мали відповідний запах. 

Пізніше стало відомо, що посольство України в Мадриді, куди в середу надіслали "поштову бомбу", отримало пакунок зі слідами крові.

Детальніше про події в Іспанії читайте в статті: Пошта 155-го калібру: як вибух у посольстві України має змінити політику Іспанії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: