Глава Пентагону потрапив до відділення інтенсивної терапії

Понеділок, 12 лютого 2024, 08:10

Міністр оборони США Ллойд Остін був госпіталізований до Національного військово-медичного центру імені Волтера Ріда для обстеження через симптоми, що вказують на гостру проблему з сечовим міхуром.

Про це йдеться в заяві речника Пентагону Пата Райдера, повідомляє "Європейська правда".

Остін потрапив до лікарні напередодні. Він передав свої обов’язки заступниці Кетлін Гікс, яка вже приступила до їх виконання.

У заяві речник Пентагону підкреслив, що голова Об'єднаного комітету начальників штабів, Білий дім та Конгрес були проінформовані про госпіталізацію Остіна.

Реклама:

Крім того, заяву щодо стану здоров’я Остіна зробив Національний військово-медичний центр імені Волтера Ріда, у якій поінформував, що вночі після низки тестів очільник Пентагону був переведений до  відділення інтенсивної терапії для підтримуючої терапії і ретельного спостереження.

Лікарі додають, що не можуть сказати, як довго Остін перебуватиме у лікарні, однак наголосили, що поточна проблема з сечовим міхуром не вплине на його очікуване повне одужання від раку.

У медичному центрі зазначили, що прогноз Остіна щодо лікування раку залишається сприятливим.

Як відомо, Остін з 1 січня перебував в лікарні через ускладнення після операції. У Національному військовому медичному центрі імені Волтера Ріда оголосили, що в Остіна був діагностований рак простати.

Після цього у США виник значний розголос довкола госпіталізації глави Пентагону через те, що Байден і вищі посадовці адміністрації Білого дому перший час навіть не знали, що Остін у лікарні

15 січня Ллойда Остіна виписали з лікарні, а 29 січня він повернувся в Пентагон.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: