Маск обіцяє не давати грошей Трампу на кампанію

Середа, 6 березня 2024, 18:09

Американський мільярдер, власник соцмережі Twitter (X) Ілон Маск сказав, що не буде давати коштів на передвиборчу кампанію жодному кандидату на виборах президента США.

Про це Маск написав у Twitter (X), повідомляє "Європейська правда".

Коментуючи свою зустріч із Дональдом Трампом – найімовірніше, наступним кандидатом на посаду президента США від Республіканської партії, – Маск написав: "Щоб бути гранично ясним, я не жертвую гроші жодному з кандидатів у президенти США".

Коментарі Маска не виключають пожертвувань на користь політичних комітетів (організацій зі спеціальним статусом у США, які збирають кошти на політичні кампанії) або на інші політичні цілі, пояснює Bloomberg.

Тим не менш, ця заява все одно є ударом для Трампа, який зазнає серйозних фінансових труднощів через низку судових позовів і наприкінці минулого тижня в пошуках додаткових коштів зустрівся з Маском і кількома заможними донорами республіканців.

Остання суперниця Трампа в Республіканській партії, Ніккі Гейлі, вибула з перегонів раніше в середу, практично забезпечивши експрезиденту номінацію від республіканців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: