12 січня 2019

Новини
17:52
Мадрид каже, що в Парижі під час вибуху загинула громадянка Іспанії
Міністр закордонних справ Іспанії заявив, що серед загиблих внаслідок вибуху у паризькій пекарні в суботу є громадянка його країни.
17:26
В Альпах - нові попередження про сходження лавин
Частини Австрії та Німеччини отримали нові попередження про сходження лавин на тлі очікуваного відновлення сильних снігопадів у регіоні.
16:42
Македонія чекає від Греції кроку до розблокування її вступу в НАТО
Прем'єр-міністр Македонії Зоран Заєв у суботу закликав Грецію ратифікувати двосторонню угоду про переіменування його країни на Республіку Північну Македонію і таким чином припинити багаторічну суперечку між двома державами.
16:12
Трамп каже, що перевершив усіх президентів у жорсткості до Росії
Президент США Дональд Трамп заявив, що веде чи не найжорсткішу політику щодо Росії серед усіх американських президентів.
15:51
Поліція затримала 40 осіб під час протестів "жовтих жилетів" у Парижі
40 осіб затримала французька поліція в суботу в Парижі під час дев’ятого тижня протестів проти політики французького уряду та президента Еммануеля Макрона.
15:14
фото, оновленоВибух у центрі Парижа: 2 загиблих, півсотні постраждалих
Внаслідок вибуху газу у пекарні в центрі Парижа, що стався в суботу вранці, загинули 2 людей, півсотні отримали травми різної важкості.
14:58
На шахті у Польщі загинув гірник, кілька отримали важкі травми
Один шахтар загинув і шестеро отримали поранення внаслідок підземного поштовху в шахті у західному польському місті Польковіце.
14:05
Дипломати ЄС просили Конгрес США підтримати зняття санкцій з російського "Русалу"
Посол ЄС у США Девід О’Салліван, а також кілька послів інших країн-членів ЄС у Сполучених Штатах закликали демократів у Конгресі США підтримати скасування санкцій проти російського алюмінієвого гіганта "Русалу" та його материнської компанії En+.
13:34
У Бельгії вантажівка вбила учасника протесту "жовтих жилетів"
У Бельгії вантажівка насмерть збила чоловіка, який брав участь у блокуванні дороги під час акції протесту "жовтих жилетів".
12:59
У НАТО привітали історичне рішення про зміну назву Македонії
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг вважає остаточне ухвалення конституційних змін про переіменування Македонії на Північну Македонію важливим внеском у підвищення стабільності регіону.
12:29
Уряд Орбана вшанував солдат, які разом з нацистами “захищали Угорщину на Дону”
Угорський уряд у суботу розмістив на своїй офіційній Facebook-сторінці повідомлення, у якому закликав вшанувати пам’ять "героїв, які боролися за Угорщину на Дону" у Другій світовій війні.
11:42
Жертвами снігопадів та холодів у Європі за 10 днів стала 21 людина
За останні 10 днів у Європі було зафіксовано щонайменше 21 смерть, пов'язану з негодою та небувалими снігопадами у деяких регіонах континенту.
11:07
У центрі Парижа стався потужний вибух: 20 постраждалих
У центрі Парижа в суботу вранці прогримів потужний вибух, в результаті якого, за даними префектури французької столиці, є постраждалі.
10:46
"Шатдаун" при Трампі став найдовшим в історії США
Часткове призупинення роботи американського уряду стало найдовшим в історії країни та обійшло попередній рекорд, встановлений при президентові Біллі Клінтоні в 1995-1996 роках.
10:22
Україна закупить в Туреччини ударні дрони Bayraktar TB2
Українська державна компанія "Укрспецекспорт" та турецька Baykar Makina підписали угоду про закупівлю для українського війська ударних турецьких дронів Bayraktar TB2.