24 серпня 2014

Новини
18:41
Меркель: шлях України по виходу з кризи не має зашкодити Росії
Відповідаючи на питання про можливість військової інтервенції Росії до України, Меркель не виключила жоден варіант розвитку. "Треба визнати, що ситуація дуже крихка, вразлива", - зазначила вона.
16:39
Україну привітали зі святом європейські та світові лідери
Президент Польщі Броніслав Коморовський, зокрема, у своєму листі підкреслив європейське майбутнє України та "право на те, щоб намагатися посісти місце у співтоваристві демократичних європейських держав".
12:44
США шоковані вбивством почесного консула Литви у Луганську
"Ми ще з'ясовуємо обставити цієї трагедії, але одна річ є очевидною: занадто довго відважні люди в Україні ризикують бути викраденими, підданими тортурам і навіть вбитими через їхнє прагнення до прозорості в умовах цинічних намагань за допомогою зброї диктувати майбутнє України", - відзначили в Держдепі.
10:49
У Порошенка обіцяють нових послів, зокрема - в Польщі. Німеччину не чіпають
"Очікуємо на початку вересня агрімани (згоду на призначення) у важливих краінах. Сподіваюсь, що, наприклад, призначення Послів Украіни у Франції та Польщі, стануть приємною новиною", - зазначив Чалий.
10:07
Україна скоротить частину посольств за кордоном, зокрема в ЄС
"Сумно, але змушені "по-живому" різати генеральні консульства і посольства, незабаром прийдеться оптимізувати структуру ЗДУ (читай - ліквідувати частину з них)", - зазначив заступник глави АП.