23 серпня 2014

Новини
17:18
Порошенко: у вересні ЄС буде проінформований про ратифікацію асоціації
"У середині вересня я як президент України внесу до Верховної Ради на ратифікацію угоду про асоціацію до кінця вересня, я сподіваюся, що Україна передасть ратифікаційні грамоти (до ЄС - ІФ)", - сказав він
15:31
Меркель наполягає, що підтримує децентралізацію, а не федералізацію України
"Ми розуміємо, що коли в Україні йдеться про федералізацію, для вас це означає інше, це також означає втрату суверенітету", - зазначила вона.
15:01
Німеччина надає Україні 500 млн євро на відновлення Донбасу
Федеральна республіка Німеччина надасть Україні 500 млн євро на відновлення інфраструктури Донбасу в рамках механізму спецфонду, який буде створений з цією метою в вересні.
13:39
Віце-канцлер Німеччини пропонує Україні федералізацію
12:46
ФотоРозпочалася зустріч Порошенка та Меркель
Канцлер Німеччини Ангела Меркель вже прибула до України для зустрічей с представниками влади.
12:23
Після вбивства консула Литви ЛНР мають бути визнані терористами - МЗС
"ЄС визнав вбивство М.Зеленця терактом. Хочу, щоб наші партнери зробили наступний логічний крок: визнали, що теракт здійснюють члени терористичної організації", - прокоментував Клімкін позицію ЄС.
12:04
ЄС назвав терактом вбивство консула Литви. МЗС обіцяє покарати терористів
Миколу Зеленця вбили "незаконні озброєні формування в Луганську", йдеться в заяві Кетрин Ештон, опублікованій на сайті Європейської дипломатичної служби.
11:25
Дипломати США привітали Україну 17 мовами
Посольство США в Україні, що відоме креативним підходом до запису відеопривітань, поширило запис, що присвячений 23-й річниці Незалежності України.
11:05
НАТО: "гуманітарний конвой" РФ прикривав поставки сепаратистам
"Силовий перетин кородону без дозволу або супроводження (представниками Києва) свідчить, що Росія більше зацікавлена у нових постачання сепаратистам, аніж у підтримці місцевого населення", - заявив генерал Брідлав.