Переговори глав МЗС в Берліні затягуються до ночі - Клімкін

Неділя, 17 серпня 2014, 23:11

Зустріч міністрів закордонних справ України, Росії, Німеччини та Франції, виходить за межі запланованого графіку та будуть тривати ще невизначено довгий час. Як відомо, глави МЗС зустрілися в Берліні, щоби розробити шлях подолання кризи на Донбасі.

Про зрив строків переговорів повідомив глава МЗС України Павло Клімкін в своєму twitter підчас перерви в розмові дипломатів.

"Переговори продовжуються у форматі вечері. Потім повернемося до офіційної зали (для переговорів). Скільки це ще триватиме сказати важко. Розмова непроста", - написав він.

Таким чином, закрита частина розмови глав зовнішньополітичних відомств тривала близько трьох годин. Між тим, раніше представники офіційних делегацій повідомляли, що перший етап зустрічі запланований тривалістю близько години.

Фото з твіттера німецького зовнішньополітичного відомства

Зміст розмови міністрів наразі не розголошується.

Перед відбуттям до Берліну Клімкин заявляв, що  ключовою тематикою переговорів має стати "закриття кордонів і зупинка припливу зброї і найманців з Росії".

Глава МЗС Франції Лоран Фабіус, в свою чергу, повідомив перед розмовою що ключовим принципом діалогу з РФ має стати збереження територіальної цілісності України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: