Росія готується підписати акт прийому "Містраля" - джерело в РФ

Четвер, 30 жовтня 2014, 13:33

В Росії запевняють, що "Містраль" вже готовий до виходу в море, і незабаром буде підписано його акт передачі російській стороні.

Про це ТАСС повідомив представник російської сторони.

"Поставка першого універсального десантного корабля типу "Містраль" "Владивосток" буде здійснена у домовлений раніше термін у повній відповідності з умовами контракту", - запевнило джерело.

"Виконавцем контракту з російського боку є "Рособоронекспорт", який готується до підписання акту прийому-передачі корабля Росії у відповідності з термінами, що зазначені у контракті", - додав представник російської делегації.

Джерело запевнило, що Росія отримає корабель, який зараз "знаходиться у Сен-Назері з повністю готовим екіпажем та готовий до виходу в море, щойно буде завершено всі формальності".

Нагадаємо, 29 жовтня віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін заявив, що перший вертольотоносець "Містраль" буде переданий російській стороні 14 листопада.

Проте французька сторона повідомила, що точна дата передачі Росії "Містралів" не визначена і залежить від політичного рішення керівництва Франції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.