Іноземці, охочі керувати Антикорупційним бюро, мають стати українцями. Конкурс розпочався

Вівторок, 13 січня 2015, 08:16

Конкурс з обрання директора Антикорупційного бюро розпочався.

Про це повідомила прес-служба адміністрації президента.

Прийом заявок від охочих очолити Антикорупційне бюро триватиме 30 календарних днів.

Для участі в конкурсі претендентам необхідно подати заяву, копію паспорта громадянина України, або документа, що засвідчує особу, для іноземців, заповнену особисту картку (форма П-2 ДС), дві фотокартки розміром 4х6 см, автобіографію, декларацію про майно, доходи й видатки, копії документів про освіту, медичну довідку про стан здоров'я, копію військового квитка та довідку про допуск до державної таємниці.

Як відомо, головою конкурсної комісії з обрання керівника Антикорупційного бюро став лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Іноземці, які хочуть очолити Антикорупційне бюро, зобов'язані отримати українське громадянство. Таке рішення було ухвалене на засіданні конкурсної комісії з обрання кандидатів на цю посаду в понеділок у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зокрема, 5 з 7 членів комісії проголосували за включення в умови участі в конкурсі пункт про те, що "директором Національного антикорупційного бюро може бути особа, яка має громадянство України (іноземець або особа без громадянства, які подають документи для участі у конкурсі, повинні отримати громадянство України до закінчення терміну подачі документів на конкурс).

Двоє членів комісії проголосували проти.

Українська правда

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: