Наступного тижня комітет з євроінтеграції проведе засідання в зоні АТО

Четвер, 26 березня 2015, 12:58

Наступного тижня парламентський комітет із питань європейської інтеграції проведе виїзне засідання в місті Сєвєродонецьк, яке розміщене на звільнених територіях Донбасу.

Про це повідомила голова комітету Ірина Геращенко, наголошуючи на важливості інформування мешканців Донбасу про зовнішньополітичні переваги асоціації з Євросоюзом, повідомляє "Радіо Свобода".

"Там на нас дуже чекають. Ми плануємо велику зустріч із місцевим бізнесом для того, щоб говорити саме про економічну частину асоціації", – сказала Геращенко.

За її словами, депутати планують також зустрічі в університетах зі студентами, щоби розповісти про переваги гуманітарної співпраці з ЄС.

Геращенко також додала, що парламентарі висадять в Сєвєродонецьку символічний "євросквер". Долучитись до цієї акції вона запросила і голову представництва ЄС в Україні Яна Томбінського.

Сєвєродонецьк є тимчасовим адміністративним центром Луганської області із 22 вересня 2014 року.

Раніше повідомлялося, що комітет Верховної ради з питань європейської інтеграції планує провести на сході України в квітні розширене засідання за участю європейських парламентаріїв.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.