В Грузії чи то затримали, чи то викрали опозиційного депутата

Понеділок, 10 серпня 2015, 12:36

В ніч на понеділок патрульна поліція Грузії затримала за порушення правил дорожнього руху депутата від опозиційної партії "Єдиний національний рух" Георгія Карбелашвілі.

Інцидент трапився на трасі Боржомі-Тбілісі, повідомляє сайт міністерства внутрішніх справ Грузії.

За інформацією відомства, після того, як поліція заявила про намір перевірити депутата на вміст алкоголю в крові, він перейшов до словесних та фізичних образ.

Карбелашвілі було доставлено у відділок поліції та відпущено згодом після перевірки.

"Слідство розпочато згідно з  частиною 1 статті 353 Кримінального кодексу Грузії, що передбачає вчинення опору працівникові поліції при виконанні службових обов'язків", - говориться в заяві МВС.

Водночас сам Карбелашвілі заявив, що його викрали, утримували в автомобілі протягом шести годин і переміщали в цхінвальському напрямку, після чого згодом доставили у відділення поліції, передає "Грузия Online".

На переконання депутата, була запланована його ліквідація. За його словами, кілька поліцейських сказали йому, що діють за дорученням прем'єр-міністра Іраклія Гарібашвілі.

Варто зауважити, що партія "Єдиний національний рух", до якої належить Карбелашвілі, була заснована екс-президентом Грузії Міхеїлом Саакашвілі.

Як відомо, головна прокуратура Грузії звернулася до Інтерполу з вимогою оголосити екс-президента країни Міхеїла Саакашвілі в міжнародний розшук.

Окрім того, повідомлялося, що Тбіліський міський суд  залишив у силі заочний арешт Саакашвілі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: