Україна і Туреччина домовилися інтенсифікувати переговори щодо ЗВТ

Середа, 16 грудня 2015, 09:26

Україна і Туреччина домовилися про інтенсифікацію переговорів щодо ЗВТ,наступний їх раунд пройде в Туреччині на початку 2016 року.

Про це в своєму Facebook написала торговий представник України Наталія Микольська за результатами зустрічі з делегацією Туреччини.

За її словами, наразі стосунки між Україною і Туреччиною переживають перезавантаження.

"Перезавантаження було лейтмотивом нашої зустрічі і це видно на фото. Зустріч тривала майже вдвічі більше запланованого часу. Обговорили дуже багато питань від збільшення експорту металопрокату і зернових/олійних до співпраці у сфері "мильних опер", - зазначила вона.

Сторони, зокрема, домовилися "інтенсифікувати переговорний процес щодо укладення ЗВТ - наступний раунд в Туреччині на початку 2016 року".

Крім того Україна і Туреччина домовилися провести торговельну місію з представниками бізнесу міністра економіка і міністра аграрної політики в столицю і регіони; утримуватись, по можливості, від застосування обмежувальних заходів;
пропрацювати на експертному рівні пропозиції щодо збільшення товарообігу та інвестиційних проектів в аграрній галузі, авіабудуванні, IT.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.