Брюссельських поліцейських підозрюють в оргії під час пошуку терористів

Четвер, 31 грудня 2015, 13:09

Поліція Брюсселя розслідує справу щодо своїх співробітників, які влаштували оргію просто у відділку в час, коли у столиці Бельгії було оголошено найвищий рівень терористичної загрози.

Про це пише The New York Times з посиланням на місцеве видання La Dernière Heure.

Згідно з інформацією видання, оргія відбулася у проміжку між 21 листопада, коли рівень терористичної загрози в Брюсселі було підвищено до 4-го – найвищого, і 26 листопада, коли терористичну загрозу знизили до рівня 3.

Так, близько 20 солдатів з легкого піхотного блоку були розквартировані у поліцейському відділку одного з районів Брюсселя, що межує з Моленбеком, де пройшла низка затримань підозрюваних у зв’язках з терористами.

За даними газети, після того як відділок було закрито о 10 вечора, двох жінок-поліцейських запросили нагору, де вони мали секс з вісьмома солдатами. При цьому вони розпивали алкогольні напої.

В середу в поліції Брюсселя підтвердили, що розпочали внутрішнє розслідування повідомлень про оргію. Водночас там не стали наводити деталі, посилаючись на складність процедури розслідування. При цьому в поліції не виключили , що до оргії могли бути причетні поліцейські з інших зон Брюсселя.

В той же час комісар поліції столичного округу Брюсселя Ілзе ван де Кеере стверджує, що чутки про оргію не ускладнли "чудову співпрацю" між армією і поліцією, коли було оголошено найвищий рівень терористичної загрози.

Найвищий рівень терористичної загрози  в Бельгії оголосили після терактів у Парижі 13 листопада, коли було вбито 130 людей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.