EgyptAir заявила про знайдені уламки зниклого літака, у Греції спростовують

П'ятниця, 20 травня 2016, 08:03

Авіакомпанія EgyptAir заявила, що неподалік грецького острова Карпатос були знайдені уламки літака, що зник з радарів у ніч на четвер.

Про це йдеться у повідомленні авіакомпанії.

" Джерело EgyptAir повідомило, що міністерство цивільної авіації Єгипту щойно отримало офіційний лист МЗС Єгипту, в якому йдеться про виявлення неподалік острова Карпатос уламків зниклого літака MS 804" - заявила компанія, висловлюючи співчуття рідним і близьким пасажирів.

Утім, у Греції зазначили, що заяви про те, що знайдені уламки належать літаку EgyptAir, не відповідають дійсності.

"На даний момент аналіз знайдених фрагментів свідчить, що вони не походили з цього літака. Мої колеги з Єгипту також підтвердили мені, що досі не було встановлено, що знайдені речі походять з літака EgyptAir", - сказав керівник служби розслідувань авіакатастроф і авіаційної безпеки Греції Атанасіос Бініс, повідомляє Deutsche Welle.

Він повідомив, що знахідками, які були оголошені уламками літака EgyptAir, є шматок деревини, а також "деякі інші матеріали".

Як повідомлялося, літак Airbus A320 компанії Egyptair, який вилетів з Парижа 18 травня о 23.09 до Каїра, зник з радарів близько 2.45 ранку після того як зайшов у повітряний простір Єгипту.

За останніми даними, літак впав у море поблизу грецького острова Карпатос.

На борту літака перебували 56 пасажирів, в тому числі троє дітей, і 10 членів екіпажу. Більшість пасажирів на борту зниклого літака Egyptair – єгиптяни і французи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.