Поліція Франції вилучила весь алкоголь у делегації вболівальників з РФ

Понеділок, 13 червня 2016, 14:13

Французька поліція в ході обшуку у номерах, де проживають представники Всеросійського об'єднання вболівальників, які приїхали підтримати збірну Росії на чемпіонаті Європи з футболу, вилучила весь алкоголь.

Про це повідомив глава Всеросійського об'єднання вболівальників Олександр Шпригін, передає ТАСС.

"Вчора вдень в готель, де проживає делегація Всеросійського об'єднання вболівальників, приїхала велика кількість поліцейських з автоматами, вони буквально заблокували готель, перекрили поверхи, поліція входила до кімнати за допомогою ключів покоївок, які відкривають всі номери. Більшість людей у цей момент були відсутні, оскільки ми були в Каннах, покладали квіти до пам'ятників російським воїнам, хтось був на пляжі.

А ті люди, які знаходилися у готелі, були піддані неприємній процедурі: до них входили автоматники, будили, причому будили свистком, фотографували по пояс, забирали документи, переписували дані, проводили роз'яснювальні бесіди", - розповів Шпригін.

"Весь алкоголь був вилучений, хоча він був куплений в місцевих магазинах і навіть був закритий. Суть такого рейду ми не зрозуміли, але він стався і певним чином залишив негативні емоції", - додав він.

Нагадаємо, протягом перших трьох днів Євро-2016 відбулася низка бійок між вболівальниками кількох країн.

Наймасовішими наразі стали заворушення у Марселі, де внаслідок численних сутичок між вболівальниками Англії та Росії постраждали понад 30 осіб.

У сутичках взяли участь 150 російських футбольних хуліганів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.