Збірна Росії може потрапити під санкції УЄФА через бійку фанатів

Неділя, 12 червня 2016, 11:56

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) відкриє дисциплінарне провадження через зіткнення уболівальників під час матчу Євро-2016 між збірними Англії та Росії на стадіоні у Марселі.

Про це повідомляє Deutsche Welle з посиланням на АР.

За результатами розслідування Росії можуть загрожувати серйозні санкції, адже саме російські фанати спровокували заворушення на стадіоні, напавши на сектор з англійськими уболівальниками.

Як відомо, після того, як збірна Росії зрівняла рахунок наприкінці матчу, російські фанати почали жбурляти різні предмети у бік одного з секторів з англійцями, а потім прорвались до них через кордон стюардів.

Англійські фани здебільшого рятувались втечею у напрямку виходів зі стадіону. Конфлікт вдалося погасити після втручання стюардів.

Відзначимо, на думку міністра спорту Російської Федерації та президента Російського футбольного союзу (РФС) Віталія Мутко бійок на трибунах відразу після матчу Англія-Росія не було, а в безладах на стадіоні винні організатори матчу.

Додамо також, що загалом внаслідок бійок між англійськими та російськими вболівальниками, які тривали протягом дня 11 червня та після матчу між збірними вночі, постраждало понад 30 осіб, шестеро вболівальників були затримані.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: