Під посольством Франції знову готують пікет обурених уболівальників

Середа, 8 червня 2016, 16:08

Обурені уболівальники, які не можуть отримати свої паспорти з візами для відвідування матчів ЄВРО-2016, готують новий пікет під посольством Франції.

Відповідне оголошення розміщене у соціальній мережі Facebook.

"Вітаю! Мене звати Якименко Яна, і я одна з багатьох заявників, які досі очікують свої паспорти. З подачі минув місяць, конструктивних відповідей на питання заявників консульство не дає", - пише одна з уболівальниць та організаторів пікету.

"Прошу всіх, кого торкнулася проблема затягування розгляду візових анкет та просто небайдужих громадян знову йти до посольства, адже поки ми мовчимо, нас не почують!" - переконана вона.

Пікет відбудеться о 13.00 за адресою вул. Рейтарська, 39.

Як повідомляла раніше "Європейська правда", проблеми з видачею віз набули загрозливого масштабу - заявники чекають на рішення посольства по декілька тижнів, відомі випадки, коли візові заяви лишалися без рішення протягом більше ніж місяця.

В понеділок "Європейська правда" та активісти пікетували посольство Франції та звернулися до посла з проханням переглянути порядок надання віз уболівальникам. 

Детальніше про системні проблем отриманням шенгенських віз українцями у дипломатичному представництві Франції читайте у статті на ЄвроПравді Посольство Франції: в конфлікті з реальністю. Чому справа Бобенчика не вирішила візову кризу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: