МЗС радить українцям у Вірменії бути обережними

П'ятниця, 22 липня 2016, 17:19

У зв’язку з акціями протесту в столиці Вірменії Єревані, МЗС України рекомендує українцям, що перебувають на території цієї країни бути обережними.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"МЗС України рекомендує громадянам України, які перебувають на території Вірменії або планують найближчим часом здійснити поїздки до цієї країни, утриматися від відвідування району Єревану "Еребуні", а у вечірні та нічні години - центральний район Єревану (площа Свободи), а також уникати місць масового скупчення людей, не брати участі в акціях протесту та демонстраціях", – йдеться у повідомленні.

Також у зовнішньополітичному відомстві України не радять українцям вступати в суперечки з місцевим населенням з питань, що стосуються політичної ситуації у Вірменії.

Громадянам України також рекомендовано "неухильно виконувати вказівки та рекомендації правоохоронних органів, постійно мати при собі документи, що посвідчують особу".

У випадках надзвичайної або критичної ситуації під час перебування у Республіці Вірменія, громадянам України слід невідкладно звертатися до Посольства України у Республіці Вірменія - тел.: +37477100341, електронна пошта: emb_am@mfa.gov.ua або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС: +38 044 238 16 57.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.