МЗС розробило безпекові рекомендації для українців, що їдуть на Євро-2016

П'ятниця, 10 червня 2016, 09:45

МЗС України розробило рекомендації для українців, які планують відвідати матчі Євро-2016 у Франції.

Список порад опублікований на сайті відомства.

Зокрема, у міістерстві наголошують, що безпекова ситуація у місцях проведення чемпіонату може раптово загостритись у будь-який момент.

"Стадіони, фан-зони, розважальні заклади (особливо ті, в яких транслюватимуться футбольні матчі), популярні туристичні місця, громадський транспорт на території Франції та сусідніх з нею держав можуть стати потенційними цілями для терористів",  -йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим, українцям радять виявляти підвищену пильність та обережність в громадських місцях та при використанні громадського транспорту, уникати місць масового скупчення людей, бути готовими до перевірки документів та проведення особистого контролю представниками правоохоронних органів та завжди мати при собі документи, що посвідчують особу, а також  залишатися на зв’язку зі своїми рідними та передбачити надійні канали зв’язку.

Раніше повідомлялося, що, незважаючи на загрозу терактів, Франція не збирається відмовлятися від організації фан-зон у містах під час проведення Чемпіонату Європи з футболу.

Як відомо, до мільйона іноземних уболівальників очікують у Франції під час Євро-2016, який проходитиме з 10 червня по 10 липня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: