У іспанській Памплоні під час забігу бики закололи рогами чоловіка

Субота, 9 липня 2016, 12:24

В Іспанії після час забігу биків у Памплоні одна особа перебуває у важкому стані, ще семеро отримали поранення різного ступеню важкості.

Про це повідомляє Associated Press.

Повідомляється, що під час третього дня забігу биків під час фестивалю Сан-Фермін у іспанському місті Памплона одного чоловіка бики забуцали настільки, що він тепер перебуває у важкому стані, ще семеро осіб отримали легші поранення.

Повідомляється, що у забігу биків цього разу взяли участь шестеро биків та трохи більше 1000 осіб. Забіг тривав більше чотирьох хвилин, що незвично довго для таких забігів.

У місцевій лікарні підтвердили, що бики вкололи одного чоловіка рогами в грудну клітину, його стан наразі стабільний, ще семеро отримали поранення через падіння під час бігу.

Забіг биків є частиною традиційних літніх фестивалів у Іспанії. Девятиденний фестиваль Сан-Фермін отримав всесвітню популярність завдяки повісті Ернеста Хемінгуея 1926 "І сонце сходить" і приваблює тисячі іноземних туристів.

Агенція нагадує, що минулого року у фестивалі Сан-Фермін постраждали четверо громадян США. Загалом від рогів биків за історію проведення фестивалю від 1924 року загинули 15 осіб.

Нагадаємо, минулого року в Іспанії під час забігів биків загинуло 10 осіб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.