У Варшаві евакуювали аеропорт через підозрілі пакунки

Понеділок, 1 серпня 2016, 20:22

Аеропорт імені Шопена у Варшаві евакуювали через два підозрілі пакунки.

Про це повідомляє Польське радіо.

Подвійну тривогу було оголошено в понеділок відразу після 15 години.

"Біля автоматів, що продають квитки, у залі прибуття було знайдено чорний мішок обсягом 30-40 літрів. Невідомо, що є всередині. За попередньою інформацією, його тут залишив невідомий чоловік, після чого вийшов з будинку, сів до автомобілю і поїхав. Зараз наші піротехніки перевірять його вміст", - повідомила старший хорунжий Даґмара Бєлєц-Янас, речниця Надвіслянського відділку Прикордонної служби.

Приблизно в той же час, в туалеті, але цього разу в залі вильотів, було виявлено рюкзак, який хтось залишив без нагляду. Піротехнічну перевірку прикордонники були змушені провести і тут.

Унаслідок цих подій було прийнято рішення про евакуацію аеропорту. Загалом з залів прильотів та відльотів було виведено близько 400 людей. Майже через годину виявилося, що в обох пакунках небезпечних матеріалів не було.

"По рюкзак зголосився 16-річний громадянин Кенії. Він залишив його через неувагу. З огляду на те, що винний є неповнолітнім, йому було лише зроблене попередження. Натомість у пакеті були особисті речі", повідомили у прикордонній службі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.