Новий теракт у пакистанському місті Кветта: 13 поранених

Четвер, 11 серпня 2016, 09:52

В пакистанському місті Кветта стався новий теракт, внаслідок якого отримали поранення 13 осіб. У понеділок у цьому ж місті через вибух загинули 74 людини.

Про це повідомляє Reuters.

За попередніми даними, на узбіччі вибухнув саморобний вибуховий пристрій, який пошкодив автомобіль пакистанської поліції.  Співробітники поліції супроводжували суддю, який від теракту не постраждав.

"Це був дистанційно керований пристрій з 3-4 кг вибухівки. Повз проїжджав автомобіль судді, але я вважаю, що ціллю терористів були поліцейські", - сказав глава МЗС Сафараз Бугті.

Поранені 13 осіб, включаючи чотирьох членів сил безпеки, перебувають на лікуванні у лікарні.

Як повідомлялося, 8 серпня внаслідок вибуху, вчиненого терористом-смертником у лікарні в пакистанському місті Кветта провінції Белуджистан, загинули 74 людини.

Бомба вибухнула після того, як біля лікарні зібралися юристи та журналісти, щоб супроводжувати тіло Білала Анвара Каші, відомого адвоката, який був застрелений в понеділок.

Відповідальність за вибух взяв на себе "Талібан". Відзначимо, провінція Белуджистан, що межує з Іраном і Афганістаном, має великі запаси нафти і газу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.