Сирійська опозиція продовжує наступ для прориву блокади Алеппо

Вівторок, 2 серпня 2016, 09:27

Військові підрозділи сирійської опозиції продовжують наступ проти урядових військ Асада на півдні Алеппо для прориву блокади міста.

Про це повідомляє Anadolu.

"В рамках операції "Зламати облогу Алеппо", що була започаткована з метою звільнення підконтрольних режиму Асада регіонів, загони "Армії Фатха" (Джейш аль-Фатіх) звільнили населений пункт Ширфе і висоту Аль-Махрукта. Від час бойових зіткнень було вбито 25 військових Асада", – йдеться у повідомленні.

Повідомляється про те, що бійці опозиції встановили контроль над заводом з виробництва холодильників, який раніше урядові сили використовували як штаб.

"Під час зіткнень на півдні Алеппо знищено танк і броньовий автомобіль армії сил Асада", – додає агенція.

Агенція нагадує, що напередодні "Армія Фатха" звільнила на півдні Алеппо село, чотири висоти, захопивши три танки і ракетну установку.

"У ході зіткнень було вбито 56 військових, знищено 16 військових автомобілів, у тому числі два танка й інша техніка", – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що опозиційні до президента Сирії Башара Асада силиро зпочали масштабний наступ на південно-західні райони Алеппо, які перебувають під контролем урядових військ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: