У Києві відкрили Німецько-українську промислово-торговельну палату

Вівторок, 11 жовтня 2016, 11:50

У вівторок у Києві в рамках другого Українсько-німецького бізнес-форуму віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко та державний секретар міністерства економіки та енергетики Німеччини Матіас Махніг відкрили Німецько-українську промислово-торговельну палату.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Мінрегіонбуду.

"Завдання Німецько-Української торговельно-промислової палати – розкрити весь потенціал економічної співпраці двох країн. Zusammen Arbeit - максимальне співробітництво, її головна місія. Це нові інвестиції, це діалог і співпраця українського та німецького бізнесу, це залучення технічних рішень", - наголосив  Зубко.

Міністр переконаний, що потенціал співпраці великий. За його словами, важливо, щоб німецький інвестор прийшов не лише в інфраструктуру та аграрний сектор, а й у галузь енергоефективності, виробництво високотехнологічної продукції, професійно-технічної освіти та підготовки менеджерів.

"А це у свою чергу дасть ефект у розвитку місцевої інфраструктури, наповненні місцевих бюджетів, створенні нових робочих місць", - сказав Зубко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.