Рада закликає Нідерланди вигадати щось для ратифікації "асоціації"

Середа, 19 жовтня 2016, 11:28

Верховна Рада закликає уряд Нідерландів спільно з інституціями Євросоюзу виробити рішення, яке дозволило б королівству ратифікувати угоду про асоціацію України та ЄС.

За відповідну постанову №5238 проголосували 235 народних депутатів.

Вона містить звернення Верховної Ради до держав-членів ЄС, парламентів іноземних держав, парламентських асамблей та міжнародних організацій щодо завершення процесу ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами.

У зверненні український парламент закликає уряд Королівства Нідерланди спільно з інституціями ЄС "виробити виважене рішення, яке однаковою мірою враховуватиме інтереси нідерландського населення, України та Європейського Союзу".

Також Верховна Рада закликає парламент Нідерландів "уникнути прийняття рішення, яке матиме дискримінаційний по відношенню до України характер та поставить під загрозу імплементацію Угоди про асоціацію" між Україною та ЄС.

Верховна Рада просить Палату представників та Сенат Королівства Нідерланди підтвердити своє рішення щодо ратифікації Угоди про асоціацію, прийняте у 2015 році.

Українська Правда 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.