В екс-міністра оборони Грузії стріляли під час передвиборної зустрічі

Неділя, 2 жовтня 2016, 20:41

У грузинському місті Горі стався напад на екс-міністра оборони країни Іраклія Окруашвілі, який приймав участь у передвиборчих зустрічах напередодні парламенских виборів.

Як повідомляє портал Новини-Грузія, поранені охоронець екс-міністра оборони та один активіст.

Напад стався на початку сьомого вечора, під час зустрічі з виборцями Окруашвілі. "Двоє невідомих прийшли на зустріч кандидата в мажоритарні депутати, що хотіли — невідомо. Потім у них стався словесний спір з учасниками зустрічі. Потім один з них дістав зброю і почав стріляти по Іраклію і по нас. Поранені дві людини, вони доставлені у шпиталь, лікарі кажуть, що їх стан стабільний", — повідомив представник виборчого штабу Окруашвілі.

Правоохоронні органи поки не коментують інцидент.

Сам Іраклій Окруашвілі вже назвав людей, які сьогодні стріляли в нього під час зустрічі з виборцями – за його словами, це були Едуард Нуцубідзе і Олександр Арешидзе.

За інформацією Окруашвілі, що напали на нього в даний час "направляються в Осетію через Цхінвалі" і закликав правоохоронні органи затримати злочинців як можна швидше.

В організації замаху Окруашвілі звинуватив шурина колишнього міністра енергетики Грузії Кахи Каладзе – Георгій Арешидзе, і заявив, що той дає гарантії безкарності особам, кримінального походження, які останнім часом активізувалися в Горі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.